Ajankohtaista

Hae viestinnän harjoittelijaksi Rikosuhripäivystykseen

Rikosuhripäivystyksessä (RIKU) pääset tekemään monipuolista ja yhteiskunnallisesti merkityksellistä viestintää. Valtakunnallisesti toimivan Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. RIKUssa työskentelee noin 60 palkattua työntekijää ja noin 500 vapaaehtoista. Toimintaa rahoittaa oikeusministeriö.

Viestinnän harjoittelijana pääset tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän työtehtäviä. Tehtäväsi voivat keskittyä esimerkiksi tekstiä, kuvia ja videota sisältävien sisältöjen hallintaan ja tuottamiseen, graafisen ilmeen toteuttamiseen, markkinointiin, verkkosivujen, sosiaalisen median ja intran ylläpitoon. Työtehtävät voidaan räätälöidä harjoittelijan oman osaamisen mukaan ja kaikkeen työhön saa tukea muilta ammattilaisilta.

Odotamme sinulta kiinnostusta viestintään ja viestinnän perustaitojen osaamista, oma-aloitteisuutta ja innostusta viestinnän eri tehtävien tekemiseen. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, erittäin kiinnostavan näköalapaikan suomalaiseen rikosuhrityöhön ja mahdollisuuden kehittyä viestinnän ammattilaisena.

Tietoa harjoittelusta

  • voidaan aloittaa joustavasti syksyn aikana
  • mielellään kokoaikainen, mutta joustamme muun muassa harjoittelijan opintojen mukaan
  • voi kestää 3−4kk
  • palkallinen ja vähintään Kelan määrittämän minimikuukausiansion mukainen. Palkka tarkentuu työajan ja aikaisemman kokemuksen mukaan
  • kerrothan, jos sinulla on yliopiston tai muun tahon myöntämä tuki harjoittelua varten
  • toimistomme sijaitsee Helsingissä, Länsi-Pasilassa, mutta toimimme syyskuun puoleen väliin väistötiloissa Hakaniemessä
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viestintäpäällikkö Sami Liukkoselle, sami.liukkonen@riku.fi viimeistään perjantaina 23.8. Lisätietoja antaa Sami Liukkonen, 050 432 9998 ja sami.liukkonen@riku.fi.
Takaisin