Ajankohtaista

Rikosuhripäivystys hakee toiminnanohjaajaa Kuopion palvelupisteeseen

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. RIKUn tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. RIKUssa työskentelee noin 50 palkattua työntekijää ja yli 400 vapaaehtoista.

Kuopion Seudun Mielenterveysseura Hyvä Mieli ry ylläpitää RIKUn Kuopion palvelupistettä. RIKUn Itä-Suomen aluetoimisto sijaitsee Joensuussa ja aluetoimiston alueella toimii viisi palvelupistettä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea.

Haemme toiminnanohjaajaa Rikosuhripäivystyksen Kuopion palvelupisteeseen. Toimenkuva koostuu kahdesta eri tehtävästä: Kuopion palvelupisteen toiminnanohjaaja 50 % ja projektityöntekijä 50 % Videovälitteinen kriisiapu kriisikeskustoiminnassa ja rikosuhripalveluissa 2016–2018 -projektissa.

Toiminnanohjaajan osa-aikainen tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Toiminnanohjaaja osallistuu laajasti rikosuhrityön toteuttamiseen. Päätehtävät ovat asiakastyö toimistolla sekä verkostoissa, vapaaehtoistyön organisointi sekä sidosryhmäyhteistyö.

Projektityöntekijän tehtävä on osa- ja määräaikainen (50 %, 31.12.2018 saakka). Projektityöntekijän tehtäviin kuuluu videovälitteisten rikosuhripalveluiden kehittäminen projektissa, jonka toiminta-alue on Pohjois-Savo ja Pohjois-Karjala. Tehtävään kuuluu verkosto- ja asiakastyötä, vapaaehtoistyön organisointia, kouluttamista ja muita projektin kehittämis- ja raportointitehtäviä.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Kouluttajavalmiuksia
  • Aktiivista, innoittavaa ja tavoitteellista työotetta
  • Aloitteellisuutta verkostojen luomisessa
  • Valmiuksia videovälitteiseen työhön

Arvostamme kokemusta rikoksen uhrien kanssa työskentelystä ja kouluttamisesta ja järjestöalan tuntemusta.

Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n 17.3.2017 mennessä sähköisesti osoitteeseen: jaana.rossinen@riku.fi tai postitse Siltakatu 14 B 26, 80100 Joensuu.

Tiedustelut

RIKUn Itä-Suomen aluejohtaja Jaana Rossinen, 040 507 0795.

Takaisin