Siirry sisältöön

RIKU hakee toiminnanohjaajaa Rovaniemen palvelupisteelle

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. Rovalan Setlementti ry koordinoi Lapin aluetoimiston toimintaa. Rovalan Setlementti on toiminut ihmisten elämän muutoksessa mukana jo vuodesta 1923. Rovalan Setlementti tarjoaa laaja-alaisesti koulutus-ja hyvinvointipalveluita eri vaiheissa oleville alueen ihmisille.

Haemme osa-aikaista (80 %)
TOIMINNANOHJAAJAA
Rikosuhripäivystykseen, sijoituspaikka on Rovaniemen palvelupiste.

Toiminnanohjaajan päätehtävä on koordinoida ja tukea RIKUn vapaaehtoisia asiakastyössä. Lisäksi toiminnanohjaajan tehtäviin kuuluu asiakastyö, laaja sidosryhmäyhteistyö sekä kouluttaminen. Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa. Työsuhde on vakinainen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Edellytämme toiminnanohjaajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen), hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja kasvokkain ja verkkopalveluissa, innostavaa ja tavoitteellista työotetta.

Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta, vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä, chat-työstä sekä kouluttamisesta. Eduksi katsotaan myös hyvä suullinen ja kirjallinen viestintäosaaminen, vieraiden kielten taidot ja rikosuhriasioiden asiantuntemus.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 12.2 mennessä sähköpostilla osoitteeseen paivi.alanne-kunnari(at)riku.fi  Tehtävässä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Lisätietoa

Aluejohtaja Päivi Alanne-Kunnari, puh. 0400 979175