Siirry sisältöön

Haemme vastaavaa toiminnanohjaajaa pääkaupunkiseudun palvelupisteeseen

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. RIKUssa työskentelee noin 70 palkattua työntekijää ja noin 500 vapaaehtoista.

MIELI Suomen Mielenterveys ry:n koordinoiman RIKUn Etelä-Suomen aluetoimiston alueella toimii kuusi palvelupistettä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea. Aluetoimisto ja pääkaupunkiseudun palvelupiste sijaitsevat Helsingin Pasilassa.

Etelä-Suomen aluetoimisto hakee joukkoonsa vastaavaa toiminnanohjaajaa. Vastaavan toiminnanohjaajan tehtävästä 50 % koostuu aluetason vastuutehtävistä, joita ovat mm. perustoiminnan kehittämishankkeiden ja sopimusten koordinointi, hallinnolliset tehtävät sekä osallistuminen verkosto- ja vaikuttamistyöhön. Vastaava toiminnanohjaaja toimii myös aluejohtajan sijaisena. Lisäksi tehtävään kuuluu Pääkaupunkiseudun palvelupisteen asiakastyötä sekä päivystystyötä valtakunnallisissa palveluissa (puhelinpalvelu, chat).

Edellytämme toiminnanohjaajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (mm. sosiaali- ja terveydenhuolto, yhteiskuntatieteet), kokemusta kokonaisuuksien koordinoinnista tai johtamisesta, kokemusta viestinnästä ja kouluttamisesta sekä innostunutta, rohkeaa, eteenpäin suuntaavaa ja oma-aloitteista työotetta.

Lisäksi arvostamme käytännön kielitaitoa (erityisesti ruotsi / englanti), rikosuhriasioiden tuntemusta, verkkotyöskentelyn sekä käytännön asiakastyöstä kokemusta kasvokkain, puhelimessa ja chatissa.

Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa. Aluetoimiston alueella on yhteensä 43 kuntaa. Auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Toimi on toistaiseksi voimassa oleva ja osa laajempaa kehittämistyötä sekä uuden työtavan pilottityötä. Itse työnkuva on osa aluetoimiston työtehtävien muutospilottia ja sellaisenaan määräaikainen joulukuulle 2021 asti, johon mennessä arvioidaan ja suunnitellaan yhdessä työtehtävien jatko koskien aluetason vastuutehtäviä.

Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja aikaisintaan 1.11.2020.

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen ja sijoittuu vaativuustasolle 5. Lisäksi tehtävässä maksetaan erityistekijälisää ja henkilökohtaista palkanosaa.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n pyydämme lähettämään osoitteeseen jenni.lehtonen@riku.fi viimeistään 9.10.20 klo 15 mennessä. Haastattelut pidetään Pasilassa tai verkkovälitteisesti viikoilla 42 (13.-14.10).

Tiedustelut: aluejohtaja Jenni Lehtonen, jenni.lehtonen@riku.fi