Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Lapin aluetoimistoon haetaan asiakastyöhön vakituista toiminnanohjaajaa

Haemme Rikosuhripäivystyksen Lapin aluetoimistoon Meri-Lapin palvelupisteeseen Kemiin vakituista toiminnanohjaajaa.

Haemme Lapin tiimiin asiakastyöhön ja vapaaehtoisten ammatilliseen ohjaamiseen keskittyvää toiminnanohjaajaa. Tehtävä on kokoaikainen. Työhön sisältyy rikosten uhrien, heidän läheistensä ja todistajien kanssa tehtävää neuvovaa ja kohtaavaa asiakastyötä kasvokkain sekä verkossa, työskentelyä tulkkien ja vapaaehtoisten tukihenkilöiden kanssa sekä työn dokumentointia.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vaikeassa elämäntilanteessa olevien asiakkaiden kanssa työskentelystä, hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, joustavuutta ja kykyä työskennellä tuloksellisesti myös vaihtelevien tilanteiden keskellä sekä suomen että englannin kielen vahvaa suullista taitoa.

Arvostamme lisäksi ymmärrystä yhdenvertaisuuskysymyksistä, kokemusta vapaaehtoistyön koordinoinnista ja ymmärrystä rikosprosessikysymyksistä.

Rikosuhripäivystyksen toiminta on järjestölähtöistä ja perustuu yhteistyösopimukseen. RIKUn Lapin aluetoimiston toimintaa koordinoi Rovalan Setlementti ry.

Palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan  koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n pyydämme toimittamaan 25.8. mennessä sähköisesti osoitteeseen: paivi.alanne-kunnari@riku.fi