Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Tukihenkilö palvelupisteestä

Tukihenkilö on sinua varten. Hän voi tulla mukaasi poliisikuulusteluun ja oikeudenkäyntiin. Tukihenkilön kanssa voit keskustella luottamuksellisesti rikosasian herättämistä tunteista. Hän auttaa sinua jatkoavun saamisessa ja antaa ajantasaisesti käytännön neuvoja rikosprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Tukihenkilöpalvelu on maksutonta. Tukihenkilöt ovat joko RIKUn ammattilaisia tai tehtävään valittuja ja koulutettuja vapaaehtoistyöntekijöitä, joita ohjataan ammatillisesti.

Ota yhteyttä ja kysy tukihenkilöä

RIKUlla on 31 palvelupistettä ympäri Suomea. Niistä voit kysyä tukihenkilöä ja saada muutakin tukea ja neuvontaa. Ihmiskaupan tai lähirikoksen uhrille tukihenkilöä voi kysyä ihmiskaupan uhrien erityistukipalvelusta. Autamme myös lähestymiskiellon hakemisessa, vahingonkorvausasioissa ja oikeusavustajan hankinnassa sekä selvitämme mahdollisia kustannusvaikutuksia.

Yhteystietolistasta voit tarkistaa lähimmän palvelupisteesi ja sen yhteystiedot. Palvelupisteemme palvelevat pääasiassa toimistoaikaan, mutta voit kysyä tarvittaessa myös ilta-aikoja: Palvelupisteiden yhteystiedot

tukisuhteet rikussa 2024