Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys etsii kahta toiminnanohjaajan sijaista

Haemme äitiysloman sijaista Pääkaupunkiseudun palvelupisteeseen Helsinkiin. Haettava tehtävä on tällä hetkellä toimivapaan sijaisuus marraskuulle 2020. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja aikaisintaan 1.11.2019. Toiminnanohjaaja osallistuu laajasti rikosuhrityön toteuttamiseen. Toiminnanohjaajan päätehtävät ovat vapaaehtoistyön koordinointi, asiakastyö toimistolla kasvokkain, puhelimitse ja verkossa sekä yhteistyö verkostoissa.

Haemme myös hoitovapaan sijaista Rikosuhripäivystyksen Porvoon seudun kaksikieliseen palvelupisteeseen. Haettava tehtävä on tällä hetkellä toimivapaan sijaisuus 30.9.2020 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja aikaisintaan 1.12.2019. Toiminnanohjaaja osallistuu laajasti rikosuhrityön toteuttamiseen. Toiminnanohjaajan päätehtävät ovat vapaaehtoistyön koordinointi, asiakastyö toimistolla kasvokkain, puhelimitse ja verkossa sekä yhteistyö verkostoissa. Osa asiakkaista sekä yhtyeistyökumppaneista ovat ruotsinkielisiä.

Edellytämme molempien palvelupisteiden toiminnanohjaajilta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, psyk.sh), auttavan asiakastyön kokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja kouluttamisvalmiuksia.

Arvostamme kielitaitoa (englanti, ja Porvoon palvelupisteellä erityisesti ruotsin kielen taitoa), verkkotyön (chat) kokemusta, rikosuhriasioiden asiantuntemusta, kokemusta vapaaehtoistoiminnan organisoimisesta ja hyvää suullista ja kirjallista viestintäosaamista.
Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa.

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen ja tehtävä sijoittuu vaativuustasolle viisi. Lisäksi maksetaan tehtäväkohtaista erityislisää ja mahdollista henkilökohtaista palkanosaa.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n pyydämme lähettämään 15.10.2019 klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jenni.lehtonen(at)riku.fi.
Haastattelut järjestetään Helsingissä viikolla 43 (22. ja 25.10.).

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön ja poikkihallinnolliseen yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. RIKUn tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n koordinoiman RIKUn Etelä-Suomen aluetoimiston alueella toimii kuusi palvelupistettä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea. Aluetoimisto ja Pääkaupunkiseudun palvelupiste sijaitsevat Helsingin Pasilassa ja Porvoon seudun palvelupiste sijaitsee Porvoon keskustassa.