Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys hakee määräaikaista toiminnanohjaajaa Porvoon seudun palvelupisteeseen

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. RIKUssa työskentelee noin 70 palkattua työntekijää ja noin 500 vapaaehtoista.

MIELI Suomen mielenterveys ry:n koordinoiman RIKUn Etelä-Suomen aluetoimiston alueella toimii kuusi palvelupistettä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea. Aluetoimisto sijaitsee Helsingissä. Porvoon seudun palvelupiste sijaitsee Porvoon keskustassa. Työ sisältää säännöllistä matkustamista Helsinkiin.

Toiminnanohjaajan päätehtävä on koordinoida ja tukea RIKUn vapaaehtoisia asiakastyössä. Lisäksi toiminnanohjaajan tehtäviin kuuluu asiakastyö, sidosryhmäyhteistyö sekä kouluttaminen. Tehtävään kuuluu myös Etelä-Suomen aluetoimiston osalta alueellista asiakasyhteydenottojen arviointityötä sekä päivystämistä RIKUn valtakunnallisissa puhelin- ja verkkopalveluissa arkipäivisin. Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa.

Haemme palvelupisteelle äitiysloman sijaista. Työtehtävä on määräaikainen heinäkuulle 2021 asti. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja aikaisintaan 6.7.2020.

Edellytämme toiminnanohjaajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen), molempien kotimaisten (suomi, ruotsi) kielten osaamista, asiakastyön kokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä innostavaa ja tavoitteellista työotetta.

Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta, chat- ja puhelinpäivystystyöstä sekä pidämme etuna englanninkielen käytännön taitoa ja rikosuhriasioiden asiantuntemusta

Palkkaus on yksityisen sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen ja sijoittuu vaativuustasolle 5. Lisäksi tehtävässä maksetaan erityistekijälisää ja mahdollista henkilökohtaista palkanosaa.

Hakemukset ja lisätiedot

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n pyydämme lähettämään osoitteeseen jenni.lehtonen(at)riku.fi viimeistään 25.6.20 klo 15 mennessä. Haastattelut pidetään Teams-yhteyden välityksellä 2.7.20 klo 09-15 välillä. Tiedustelut aluejohtaja Jenni Lehtonen jenni.lehtonen@riku.fi