Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys hakee toiminnanohjaajaa Oulun palvelupisteeseen Pohjois-Suomen alueelle

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset osaksi aitoa ja ihmisläheistä vaikuttamista? Haluatko päästä näköalapaikalle suomalaiseen rikosuhrityöhön?

Haemme nyt toiminnanohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Rikosuhripäivystykseen, Oulun seudun palvelupisteeseen Ouluun.

RIKUn toiminnanohjaajan työ sisältää muun muassa vapaaehtoistyön koordinointia, asiakastyössä tapahtuvaa neuvontaa, palveluohjausta, kouluttamista ja verkostoyhteistyötä sekä tukea puhelimitse, verkossa ja kasvokkain. Tehtävään kuuluu vapaaehtoisten ammatillista ohjaamista sisältävää asiakastyötä palvelupisteellä, RIKUn valtakunnallisissa palveluissa sekä tarvittaessa alueellisesti. Lisäksi tehtävä sisältää valmiustehtävän, jossa osallistutaan ja kehitetään RIKUn valtakunnallista valmiutta. Tehtävään sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa.

Edellytämme toiminnanohjaajalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen). Tehtävässä tarvitaan rikosprosessin ja palvelujärjestelmän tuntemusta, tietoteknistä osaamista sekä kohtaamis- ja vuorovaikutustaitoja. Aiempi kokemus asiakastyöstä, vapaaehtoisten kanssa toimimisesta sekä kouluttamisesta katsotaan eduksi. RIKUssa tehdään töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista ja arvostamme ymmärrystä yhdenvertaisuuskysymyksistä.

Valtakunnallinen Rikosuhripäivystys (RIKU) tarjoaa käytännön neuvoja ja henkistä tukea rikoksen tai rikosyrityksen kohteeksi joutuneille, heidän läheisilleen ja rikosasiassa todistaville. Autamme rikoksen uhria toimimaan oikeuksiensa mukaisesti ja tuemme hänen selviytymistään rikoskokemuksesta. Vapaaehtoistyöllä on merkittävä rooli palveluidemme tuottamisessa.

Rikosuhripäivystyksen toiminta on järjestölähtöistä ja perustuu yhteistyösopimukseen. RIKUn Pohjois-Suomen aluetoimiston toimintaa koordinoi Vuolle Setlementti ry. Vuolle Setlementti ry on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, joka tarjoaa laaja-alaisesti koulutus- ja hyvinvointipalveluita elämänkaarensa eri vaiheissa oleville alueen ihmisille.

Kyseessä on kokoaikainen työ, toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja viimeistään 1.9.2023. Tehtävässä noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Tarjoamme odotuksemme täyttävälle henkilölle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn kehittyvässä organisaatiossa. Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja tukenasi on myös koko Vuolle konsernin aito ja avoin työyhteisö.

Lisätietoja tehtävästä antaa 27.7. ja 2.8. aluejohtaja Maarit Saukko p. 040 543 3495

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi sähköpostitse rekry@vuolleoulu.fi 9.8.2023 klo 16.00 mennessä.