Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys hakee toiminnanohjaajaa Oulun seudun alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön.

Toiminnanohjaaja osallistuu rikosuhrityön toteuttamiseen palvelupisteellä, alueellisesti sekä valtakunnallisissa palveluissa. Työ sisältää mm. vapaaehtoistyön koordinointia, asiakastyössä tapahtuvaa neuvontaa, palveluohjausta ja tukea puhelimitse, verkossa ja kasvokkain sekä verkostoyhteistyötä.

Edellytämme toiminnanohjaajalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme rikosprosessin ja palvelujärjestelmän tuntemusta, kokemusta vapaaehtoistoiminnasta, tietoteknistä osaamista, sekä vuorovaikutus- ja kielitaitoa. Teemme RIKUssa töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista ja arvostamme ymmärrystä yhdenvertaisuuskysymyksistä.

Oulun seudun palvelupisteelle haetaan kesäsijaista ajalle 16.5.–31.8.2022. Tehtävä on kokoaikainen ja tehtävässä noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

RIKUn Pohjois-Suomen aluetta koordinoi ja työnantajajärjestönä toimii Vuolle Setlementti ry. Vuolle Setlementti on 77 vuotta vanha oululainen järjestö, joka tarjoaa laaja-alaisesti koulutus- ja hyvinvointipalveluita elämänkaarensa eri vaiheissa oleville alueen ihmisille.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 6.5.2022 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen maarit.saukko@riku.fi.

Tiedustelut

aluejohtaja Maarit Saukko p. 040 5433495