Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys hakee toiminnanohjaajaa Oulun seudun palvelupisteeseen

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. Vuolle Setlementti ry koordinoi RIKUn Pohjois-Suomen toimintaa. Vuolle Setlementti on 76 vuotta vanha oululainen järjestö, joka tarjoaa laaja-alaisesti koulutus- ja hyvinvointipalveluita elämänkaarensa eri vaiheissa oleville alueen ihmisille.

Haemme toiminnanohjaajaa Rikosuhripäivystykseen Oulun seudun palvelupisteeseen.

Toiminnanohjaajan päätehtävä on koordinoida ja tukea RIKUn vapaaehtoisia asiakastyössä. Lisäksi toiminnanohjaajan tehtäviin kuuluu asiakastyö, laaja sidosryhmäyhteistyö sekä kouluttaminen. Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa. Työsuhde on osa-aikainen (70%) ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti ja viimeistään 1.5.2021.

Edellytämme toiminnanohjaajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen), hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja kasvokkain ja verkkopalveluissa, innostavaa ja tavoitteellista työotetta.

Arvostamme kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta, vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä, chat-työstä sekä kouluttamisesta. Eduksi katsotaan myös hyvä suullinen ja kirjallinen viestintäosaaminen, vieraiden kielten taidot ja rikosuhriasioiden asiantuntemus.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n ja palkkatoiveen pyydämme lähettämään viimeistään 21.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekry@vuolleoulu.fi. Tehtävässä noudatetaan yksityisen opetusalan työehtosopimusta.

Lisätietoa

Tiedustelut 17.3. klo 9–13 aluejohtaja Maarit Saukko p. 040 543 3495