Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys hakee toiminnanohjaajaa Turun palvelupisteeseen

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. RIKUssa työskentelee valtakunnallisesti noin 80 palkattua työntekijää ja noin 500 vapaaehtoista.

RIKUn Lounais-Suomen aluetta koordinoi Turun ensi- ja turvakoti ry. Lounais-Suomen alueella työskentelee kuusi toiminnanohjaajaa ja 80 vapaaehtoista. Toimintaa toteutetaan neljässä palvelupisteessä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea. Turun palvelupiste sijaitsee Turun keskustassa.

Haemme tiimiimme asiakastyötä, vapaaehtoisten ammatillista ohjaamista ja eritasoista sidosryhmäyhteistyötä toteuttavaa toiminnanohjaajaa. Työ sisältää mm. vapaaehtoistyön koordinointia, asiakastyössä tapahtuvaa neuvontaa, ohjausta ja tukea puhelimitse, verkossa ja kasvokkain, kouluttamista sekä verkostoyhteistyötä. Toiminnanohjaaja osallistuu rikosuhrityön toteuttamiseen palvelupisteellä, alueellisesti sekä valtakunnallisissa palveluissa (puhelinpalvelu, chat). Tehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista kotimaassa.

Edellytämme toiminnanohjaajalta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja innostavaa työotetta
  • kokemusta asiakas- ja verkostotyöstä
  • kykyä oma-aloitteelliseen ja joustavaan työotteeseen
  • kykyä ja kiinnostusta kouluttamiseen
  • kykyä omaksua erilaisia ICT-järjestelmiä

Arvostamme kokemusta vapaaehtoistoiminnasta ja kiinnostusta sen eri osa-alueiden kehittämiseen, käytännön kielitaitoa (erityisesti suomi, englanti, ruotsi) sekä rikosprosessin ja palvelujärjestelmän tuntemusta. Teemme RIKUssa töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista ja arvostamme ymmärrystä yhdenvertaisuuskysymyksistä.

Toistaiseksi voimassa oleva työsuhde täytetään 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatetaan AVAINTA Ry:n työehtosopimusta ja Turun ensi- ja turvakoti ry:n palkkausjärjestelmää.

Vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon pyydämme toimittamaan pe 20.5.2022 klo 15 mennessä osoitteeseen hanna.mansikka-aho@riku.fi. Haastattelut pidetään Turun palvelupisteellä torstaina 2.6. ja perjantaina 3.6.2022.

Tiedustelut

Aluejohtaja Hanna Mansikka-aho
hanna.mansikka-aho@riku.fi ja puhelimitse ma 16.5. alkavalla viikolla 050 551 5055