Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys hakee toiminnanohjaajaa valmiustyön kehittäjäksi Turun palvelupisteeseen

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. RIKUssa työskentelee noin 70 palkattua työntekijää ja yli 500 vapaaehtoista.

Turun ensi- ja turvakoti ry:n koordinoiman RIKUn Lounais-Suomen aluetoimiston alueella toimii neljä palvelupistettä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea. Lounais-Suomen aluetoimisto sijaitsee Turussa.

RIKUssa käynnistetään vuonna 2021 valtakunnallisen valmiusjärjestelmän kehittäminen. Tavoitteena on vahvistaa valmiusosaamista ja mahdollistaa palveluiden tarjoaminen laajoissa äkillisissä rikostapahtumissa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.

Lounais-Suomen aluetoimisto etsii riveihinsä koko aluetoimiston alueella toimivaa toiminnanohjaajaa, joka vastaa alueen valmiusjärjestelmän kehittämisestä ja ylläpidosta. Työpiste sijaitsee Turussa. Toiminnanohjaajan työtehtävästä osa (20-40 %) koostuu valmiustyön suunnittelusta sekä toteutuksesta yhdessä muun henkilöstön ja vapaaehtoisten kanssa. Lisäksi työtehtävään kuuluu aluetoimistotasoista asiakastyötä ja päivystystyötä valtakunnallisissa palveluissa (puhelinpalvelu, chat).

Edellytämme toiminnanohjaajalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilainen), kokemusta vapaaehtoistoiminnasta sekä asiakas- ja verkostotyöstä. Aiempi työskentely valmiusasioiden parissa katsotaan eduksi. Arvostamme kokemusta erilaisten kokonaisuuksien koordinoinnista sekä chat- ja puhelinpäivystystyöstä, käytännön kielitaitoa (erityisesti ruotsi / englanti) ja rikosuhriasioiden asiantuntemusta.

Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä, matkustamista kotimaassa sekä ajoittaista varallaoloa.

Työtehtävästä osa on kehittämistä. Uutta työnkuvaa rakennetaan ensimmäisen toimintavuoden aikana. Vakituisessa työtehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti, aikaisintaan 1.4.2021.

Peruspalkka määräytyy Turun ensi- ja turvakoti ry:n (koordinaatiojärjestön) henkilöstörakenteessa määritellyn palkkarakenteen mukaisesti. Lisäksi tehtävässä maksetaan erityistekijälisää ja mahdolliset ikälisät. Työssä noudatetaan AVAINTA Ry:n työehtosopimusta.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n pyydämme lähettämään osoitteeseen tiina.rantanen@riku.fi viimeistään 16.3.2021 klo 15 mennessä. Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä 24. ja 25.3 aamupäivällä tai 25.3 iltapäivällä.

Lisätietoa

Tiedustelut aluejohtaja Tiina Rantanen tiina.rantanen@riku.fi tai 050 5515055