Siirry sisältöön

RIKU hakee toiminnanohjaajaa Meri-Lapin palvelupisteelle

Valtakunnallisesti toimiva Rikosuhripäivystys (RIKU) on näköalapaikka suomalaiseen rikosuhrityöhön. Rikosuhripäivystyksen tehtävänä on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasiassa todistavan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla palveluita. Toiminta perustuu ammatillisesti ohjattuun vapaaehtoistyöhön. RIKUssa työskentelee noin 60 palkattua työntekijää ja noin 500 vapaaehtoista. Rovalan Setlementti ry:n koordinoimalla RIKUn Lapin aluetoimiston alueella toimii neljä palvelupistettä, joista rikoksen uhrit saavat henkilökohtaista tukea.

Vahvistamme toimintaa osa-aikaisella (50%)
TOIMINNANOHJAAJALLA
Rikosuhripäivystyksen Meri-Lapin palvelupisteessä

Toiminnanohjaaja osallistuu laajasti rikosuhrityön toteuttamiseen. Päätehtävät ovat asiakastyö toimistolla sekä verkostoissa, vapaaehtoistyön organisointi sekä sidosryhmäyhteistyö. Työtehtäviin sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä sekä matkustamista. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa sopimuksen mukaisesti mahdollisimman pian.

Edellytämme toiminnanohjaajalta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteisöpedagogi, psyk.sh)
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aloitteellisuutta verkostojen luomisessa
  • kouluttajavalmiuksia
  • aktiivista, innostavaa ja tavoitteellista työotetta
  • oman auton käyttömahdollisuutta

Arvostamme kielitaitoa (englanti, muut vieraat kielet), hyvää suullista ja kirjallista viestintäosaamista, rikosuhriasioiden asiantuntemusta ja osaamista vapaaehtoistoiminnan kehittämisestä.

Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukainen. Vapaamuotoiset hakemukset sekä CV:n pyydämme lähettämään viimeistään 29.1.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen paivi.alanne-kunnari(at)riku.fi.

Tiedustelut aluejohtaja Päivi Alanne-Kunnari, puh. 0400 979 175.