Nopea poistuminen Siirry sisältöön

Rikosuhripäivystys etsii viestinnän harjoittelijaa

Etsimme viestinnän harjoittelijaa Rikosuhripäivystyksen (RIKU) keskustoimistolle Helsingin Pasilaan.

RIKUssa pääset tekemään monipuolista ja yhteiskunnallisesti merkityksellistä viestintää. Perustehtävämme on parantaa rikoksen uhrin, hänen läheisensä ja rikosasian todistajan asemaa vaikuttamalla ja tuottamalla tukipalveluita. Toimimme rikoksen uhrin puolestapuhujana ja tarpeiden tulkitsijana. RIKUn palvelut on tarkoitettu yhdenvertaisesti kaikille rikoksen uhreille. Palvelua tarjotaan puhelimessa, verkossa ja kasvotusten.

RIKUssa työskentelee noin 70 palkattua työntekijää ja noin 500 vapaaehtoista. Toimintaa rahoittaa oikeusministeriö.

Mitä harjoittelija pääsee tekemään ja oppimaan?

Viestinnän harjoittelijana pääset mukaan tuottamaan erityisesti sijoitushuijauksia käsittelevää aineistoa RIKUn henkilöstön ja vapaaehtoisten tueksi sekä verkkosivuilla julkaistavaksi.

Lisäksi osallistut muihin viestinnän tehtäviin omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Tehtäväsi voivat keskittyä esimerkiksi some- ja verkkosivusisältöjen hallintaan ja tuottamiseen, graafisen ilmeen toteuttamiseen, markkinointiin sekä verkkosivujen, sosiaalisen median ja intran ylläpitoon.

Missä ja milloin harjoittelu tehdään?

Harjoittelun kesto on sopimuksen mukaan noin neljä kuukautta ja se alkaa vuoden 2022 alussa.

Harjoittelu suoritetaan pääasiassa RIKUn keskustoimistolla Helsingin Länsi-Pasilassa, ja osan työajasta voi tehdä etänä.

Kuinka paljon harjoittelusta maksetaan palkkaa?

Harjoittelusta maksetaan Kelan määrittämän minimikuukausiansion mukainen palkka (1 252 €/kk vuonna 2021). Kerrothan, jos sinulla on käytössäsi oppilaitoksesi myöntämä harjoittelutuki.

Ketä haemme?

Olet etsimämme henkilö, jos osaat kirjoittaa hyvää suomen kieltä ja tuottaa haastattelujen pohjalta ymmärrettävää ja kiinnostavaa sisältöä.

Haluat kehittyä monipuoliseksi viestintäalan osaajaksi ja uskallat tarttua omatoimisesti erilaisiin tehtäviin. Olet kiinnostunut digitaalisen sisällön tuotannosta, erilaisista verkkokerronnan tavoista ja konsepteista sekä perehdyt rohkeasti uusiin viestintäkanaviin ja -työvälineisiin. Hallitset sujuvasti perustason toimisto-ohjelmat. Kokemus videotuotannosta tai Adoben kuvankäsittelyohjelmista on plussaa.

Miten harjoittelupaikkaa haetaan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi viestintäpäällikkö Lauri Hoville (etunimi.sukunimi@riku.fi) viimeistään keskiviikkona 24.11.2021.

Jos sinulla on kysyttävää viestinnän harjoittelusta RIKUssa, ota yhteyttä Lauri Hoviin: etunimi.sukunimi@riku.fi tai 050 3656 307

RIKUn työntekijöiden rekrytointia koskeva tietosuojarekisteri